Gama Silver

In cadrul acestei game se pot crea parfumuri personalizate, avand la dispozitie 50 extracte pentru fiecare familie de parfumuri, sub forma de Eau de Parfum.

In urma analizei fisei personale de osmologie ortomoleculara, se stabileste familia din care face parte parfumul ce urmeaza a fi creat.

Pot fi create parfumuri din familia:

– Florala;

– Citrica;

– Fougere;

– Chypre;

– Lemnoasa;

– Ambrata;

– Cuir.

Structura parfumului este clasica cu note de varf, mijloc si fond.

 

Familia florala are in centrul creatiei floarea, simbol al iubirii, feminitatii, delicatetii, a carei proiectie senzoriala este reprezentativa pentru fiinta care o doreste si o evoca.

Pot fi folosite  flori simple dar si  flori exotice, tropicale.

Poate fi urmata tema unei flori sau o tema complexa florala (buchet de miresme florale).

Tematica variata a acestei familii poate imbraca note:

– floral fructat;

floral lemnos;

floral verde;

floral marin. 

Parfumul floral este un parfum tandru, seducator care poate fi purtat de o fiinta romantica, fermecatoare, optimista, senzuala, cu inclinatii artistice.

Se recomanda sa fie purtat daca se doreste sa fie activata senzualitatea, dar este potrivit si  fiintei cu tenul deschis la culoare si parul blond, .

 

Familia citrica este reprezentarea festinului fructat. Fructul, simbol al vitalitatii, al implinirii si maturitatii, invoca  starea de prospetime si lumina.

Poate fi urmata tema unui fruct care sa fie evidentiat sau o tema de tip cocktail.

Variatia in cadrul acestei familii poate avea tente:

citric lemnos;

citric picant;

citric aromatic;

citric Chypre.

Parfumul citric este un parfum tonic, proaspat, pur si poate fi purtat de o fiinta dimanica, spontana, extrovertita, practica, cu claritate mentala.

Se recomanda unei fiinte sportive si daca se doreste  sa se  activeze starea de euforie.

 

Familia Fougere are in centrul creatiei nota vegetala de radacini, licheni, frunze si lemn, a carei proiectie senzoriala este reprezentativa pentru fiinta care o doreste sa traiasca armonia cu natura.

Pot fi folosite  note clare dar si alambicate, alchimice.

Poate fi urmata o tema vegetala  sau o tema complexa conceptuala (de exemplu renasterea).

Tematica variata a acestei familii poate imbraca note:

fougere fructat;

fougere aromatic;

fougere picant;

fougere ambrat.

Parfumul fougere este un parfum atragator, stimulativ, puternic care poate fi purtat de o fiinta sociabila, intelectuala, introspectiva, cu vointa puternica.

Se recomanda sa fie purtat daca se doreste  activarea vitalitatii.

 

 

Familia Chypre este foarte complexa si reda atmosfera padurilor autumnale, de subarboret. Pentru a reda mirosul specific sunt folosite note de lichen, cel mai adesea nota de lichen de stejar. Aceasta familie este agreata de o fiinta cu personalitate puternica,  ale carei actiuni denota fermitate si siguranta de sine.

In cadrul familiei Chypre se cristalizeaza aspecte olfactive:

chypre floral;

chypre verde;

chypre fructat;

chypre aromatic.

Parfumul Chypre este un parfum care evidentiaza naturaletea, pune in evidenta epiderma, fiind in acelasi timp si fascinant, misterios si echilibrat, poate fi purtat de o fiinta rafinata, eleganta, conservatoare.

Se recomanda sa fie purtat daca se doreste activarea distinctiei.

 

 

Familia lemnoasa are in centrul creatiei note lemnoase,  arborifere, cedrul si vetiverul fiind tema principala. Atmosfera oxigenata, dar in acelasi timp mistica

a padurilor de cedru este nucleul  familiei lemnoase. Lemnul pastreaza dar si transmite informatia milenara incarcata de intelepciunea existentei implinite.

Aspectele nuantate ale familiei lemnoase sunt:

lemnos ambrat;

lemnos marin;

lemnos fructat;

lemnos picant.

Parfumul lemnos este un parfum vitalizant, puternic, atragator dar si echilibrat, cald, protector, poate fi purtat de o fiinta inteleapta, activa dar si mistica.

Se recomanda sa fie purtat daca se doreste activarea  sigurantei de sine. 

 

 

Familia ambrata este chintesenta sacrului, ambra si trandafirul sunt esentele centrale ale acestei familii. In cadrul unei compozitii ambrate poate fi materializata indrazneala, caci aici este posibila asocierea si impletirea notelor puternice,  seducatoare care pot ascensiona in sfera sacralitatii prin metamorfoze profunde. 

Varietatea acestei familii cuprinde aspecte:

ambrat dulce;

ambrat citric;

ambrat lemnos;

ambrat floral lemnos.

Parfumul ambrat  este exotic, tenace, voluptos, cald, profund si poate fi purtat de o fiinta pasionala, fermecatoare, misterioasa.

 Se recomanda sa fie purtat daca se doreste evidentierea laturii misterioase umane.

 

Familia Cuir este reprezentata prin note de tabac, fum si piele. Aceasta familie este aparte si este reprezentativa pentru o fiinta introspecta, intelectuala, cerebrala si elaborata. Melanjul cu note lemnoase sau florale poate atinge culmea rafinamentului.

Sunt doua teme olfactive:

cuir tabac;

cuir floral.

Parfumul cuir este un parfum cu caracter, provocator, dar in intimitatea lui este protector, cald,  familiar, poate fi purtat de o fiinta rafinata, puternica, charismatica.

Se recomanda sa fie purtat daca se doreste impulsionarea activitatii intelectuale.

 

parfum gama silver