All

Intreg, complet, perfect.  Spre tot tinde sufletul fiecarei fiinte.

De la cea mai mica particula a materiei pana la cea mai mareata forma materiala existenta, totul este in armonie, totul are sens. Fiinta umana are cea mai complexa existenta si de aici si multitudinea de forme de implinire.

De la prima pana la ultima emotie, totul este o simfonie. Instrumentul prin care vibreaza sufletul este diferit de la un moment la altul, de la o fiinta la alta. Perfectiunea, integritatea, implinirea, desavarsirea sunt sensul existentei.

All este un parfum ingenuu dar si  amplu, profund,  persitent, viu, un parfum pe care nu il poti ignora.

Parfumul miresmelor  florale, un buchet olfactiv din frezii, gardenii, zambile, margaritare, petale de trandafir, iris, floare de rodie,  liliac si tei, pudrate cu licheni, vetiver si paciuli, desavarsite de pere albe, bergamota verde, litchee si ceai englezesc.

Din culisele creatiei:

“Intotdeauna mi-am dorit totul, jumatatile de masura erau ceva ce nici nu existau pentru mine. Totul in ceea ce priveste profesia, totul in ceea ce priveste iubirea, totul in ceea ce priveste viata. Tradare fata de mine insami, era orice clipa in care nu faceam tot ceea ce puteam, tot ceea ce stiam, tot ceea ce simteam. Calauza interna a fost si este totul, asa am descoperit extazul si abisul, fericirea si implinirea.

Iata parfumul All

Note de varf:

– fresie;

– ceai englezesc;

– bergamota verde;

– pere albe;

– litchee.

Note de mijloc:

– gardenie;

– floare de rodie;

– zambila;

– margaritare de mai;

– tei;

petale de trandafir.

Note de baza:

– iris;

– liliac;

– vetiver;

– licheni;

– pachouli.

 

Draga fiinta, sa-ti fie totul firesc si deplin!
parfum gama golden