Gama Diamant

Gama diamant este gama parfumurilor personalizate. Aceste parfumuri se vor concepe dupa o analiza laborioasa informationala, caracteriala si senzoriala. Pasii sunt condusi pe parcursul a 3 zile de creatie, in care vor fi alese din 128 de esente un numar de 21.  Esentele  se vor etala in momentul purtarii parfumului pe parcursul a 9 ore. Fiecare nota olfactiva va fi ecoul concertului emotional.

Experienta creatiei personalizate este unica, iar finalul acestei creatii se va materializa sub forma a doua flacoane cu licoare alchimica una sub forma de Eau de Parfum si una sub forma de Parfum.

Parfumul personalizat in forma Parfum va fi elaborat in laboratorul din Grasse, Franta. Tehnica este laborioasa, caci diferenta este, pe langa concentratie,  de prelucrare a moleculelor.  Parfumul din forma lichida va trece in  forma de vapori care vor fi refrigerati si stabilizati, iar la final se va recompune forma lichida. Durata  acestui procedeu este de ~ 1 luna, iar rezultatul este cea mai rafinata forma de parfum existenta. 

Finalul pulverizarii parfumului  este bucuria regasirii.
IMG_0338