Lightness

Lumina ne permite sa vedem lumea inconjuratoare, lumina permite vietii sa existe, lumina este cea care modeleaza si declanseaza o imensitate de reactii in lumea pamanteana. Inca din vremuri de mult trecute, lumina era in centrul existentei umane. O fiinta luminata raspandeste in jur  bucurie, veselie. O fiinta luminata are cunoastere, traire deplina si conectare cu tot ceea ce este in jur. Cand rasare soarele, fiecare molecula a fiintei se trezeste, plantele isi  pornesc motorul fotosintetic si orice forma care are suflu vital intra in faza activa a existentei.

Lightness este un parfum dinamic, atragator, vibrant, vitalizant.

Flori si fructe, note tabac si note provensale, mosc floral, lemn si radacini, toate contribuie la emiterea luminii olfactive.

Din culisele creatiei:

“O raza de soare se aseaza pe mana intinsa deasupra cearceafului, ii simt caldura blanda si jucausa. Apoi deschid ochii si….. In fiecare dimineata reintalnesc lumina, lumina soarelui, lumina din ochii fiintei dragi de langa mine, lumina de pe chipul fiintelor fericite. Acesta este lumina care a creat Lightness.

Lightness este extras din

– lotus;

– coacaze negre;

– ceai verde;

– bergamota verde.

Apoi

– liliac;

– zambile;

– smochin (frunze, flori si fructe);

– note tabac;

– note air de Provence. 

 Iar la final:

– mosc floral;

– santal;

– vanilie;

– note de fructe uscate;

– radacini de vetiver.

Draga fiinta, sa ai o viata luminata!”
parfum gama golden